Categorieën

 

Elektrohandelsprijzen.nl : webshop in goedkoop elektrotechnisch materiaal en LED producten.

Elektrohandelsprijzen.nl is al een geruime tijd de goedkoopste webshop van Nederland en België met honderden producten voor zowel consument als bedrijf. Onze webshop is er op ingericht dat alle producten gemakkelijk online te bestellen zijn.
Wij leveren enkel zeer goede producten tegen de aller beste prijs.
Doordat wij groot inkopen en een actief logistieke afdeling hebben, kunnen wij werken met geringe marges waarvan de klant profiteert.
We zorgen ervoor dat alle productinformatie en toebehoren duidelijk staan aangegeven, zodat u niet bij levering voor verassingen komt te staan.


Groot assortiment

Een breed assortiment voor alles op het gebied van de elektromarkt en Ledverlichting. Elektrohandelsprijzen.nl heeft altijd een goedkoop artikel of oplossing voor uw elektrotechnische klus welke u gewoon online kunt bestellen.
Een van de sterke punten van Elektrohandelesprijzen.nl is dat wij voor alle artikelen die wij verkopen, ook altijd de aanverwante artikelen zélf kunnen leveren zoals kabels, snoeren en gereedschappen. Bij ons bent u dus in één keer klaar en kunt u uw complete bestelling online afronden. Dit alles zonder nog bij een andere webshop achter een stekkerdoos, verlengkabel of reservelamp aan te moeten.


Ervaring en service

Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door zelf de handen uit de mouwen te steken als elektrotechnische specialisten, gecombineerd met online verkoop van elektronica-artikelen hebben wij een voorsprong op anderen webwinkels. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. 
Service is voor ons en voor u van groot belang! Wij staan bekend om onze zeer goede service.

 

Contact gegevens:

Elektrohandelsprijzen V.O.F.
Fokkerstraat 7, 3905 KV
Vestigingsplaats: Veenendaal

E-mail: info@elektrohandelsprijzen.nl
Telefoon algemeen: 0318-614890
Fax: 0318-613212


Kamer van Koophandel nr: 30231757
BTW nr: NL818645684B01

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur


Medewerkers:

Logistiek: René Kortenhoff, Jeroen Beumers
Klantenservice / verkoop: Janine de Lorijn, Jeroen Beumers
Website beheer: Janine de Lorijn
Technische ondersteuning / in- en verkoop: Peter Vermeulen
Financiële administratie: Rien KortenhoffMocht u vragen hebben, bel ons gerust op 0318-614890, mail ons of gebruik onderstaand mail formulier.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Aanmelden voor de nieuwste acties?