Gratis verzending v.a. 150,- Snelle levering Ruim assortiment Goede service Technische support

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Retouren

Retouren

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw complete bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product(en) retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour zenden van uw adres naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u een gedeelte van de bestelling retourneert, worden de verzendkosten niet vergoed. 
De kosten voor het retour zenden van uw adres naar onze webwinkel zijn hier ook voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Elektrohandelsprijzen.nl geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@elektrohandelsprijzen.nl.

Mocht het product beschadigd zijn, of de verpakking is meer beschadigd dan nodig om het product te proberen, dan kunnen we een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

We storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Let op! Uitzonderingen retourneren

 Uitsluiting van het herroepingsrecht voor de volgende producten:
·        Producten die op maat zijn gemaakt of geknipt, denk hierbij aan een kabel of snoer.

 
Garantie:
Heeft u een artikel bij Elektrohandelsprijzen.nl besteld dat binnen de garantietermijn defect is gegaan of mankementen vertoont? 
Binnen de garantie periode zorgen wij ervoor dat reparaties of problemen kosteloos worden opgelost. Indien vervanging of reparatie niet mogelijk is, dan krijgt u de aankoopprijs vergoed. De verzendkosten van uw adres naar Elektrohandelsprijzen.nl komen hierbij ook voor rekening van Elektrohandelsprijzen.nl (maximaal € 7,50 inclusief BTW).

 
Bij de garantie dient u rekening te houden met de volgende voorwaarden. Indien er sprake is van minimaal één van de volgende situaties, kunt u geen aanspraak maken op de garantie:

• Nalatig onderhoud of onoordeelkundig gebruik;
• Beschadiging doordat de gebruiksaanwijzing niet of niet juist in acht is genomen;
• Nalatigheid of opzettelijke beschadiging;
• Normale slijtage.

Een retourzending dient voorzien te zijn van een kopie pakbon en ingevuld.
retourformulier. (Klik en print)

Elektrohandelsprijzen.nl
Fokkerstraat 7
3905KV Veenendaal
info@elektrohandelsprijzen.nl
0318-614 890
KvK: 30231757
BTW nr: NL818645684B01

 

Altijd op de hoogte blijven?


Inschrijven