Categorieën

LED Verlichting / LED Panelen

Led paneel

Met het led paneel kan de ouderwetse tl-verlichting vervangen worden. Dit brengt veel voordelen met zich mee die vooral een financieel voordeel halen. Ook wanneer gekeken wordt naar het milieu is ledverlichting een goede keus. Want ledverlichting is de verlichting van de toekomst. Het ledpaneel maakt verschillende toepassingen mogelijk, zowel voor bedrijven als particulieren.

10 redenen om te kiezen voor het led paneel

  1. Ouderwetse tl-verlichting moet eerst opstarten en kan hierbij gaan knipperen. Ledverlichting is gelijk op volle sterkte.
  2. Ledverlichting gaat tot 50.000 branduren mee. Ter vergelijking: tl-verlichting gaat tot 10.000 tot 30.000 branduren mee.
  3. Met ledpanelen komt er geen warmte vrij. Dit verklaart gelijk waarom led zo efficiënt is.
  4. Met ledpanelen is het onderhoud minimaal. Dit scheelt weer in de kosten.
  5. Het energieverbruik is bij ledpanelen beduidend lager. Vooral interessant wanneer er veel gebruik wordt gemaakt van ledverlichting.
  6. Daar waar tl-verlichting snel breekt kunnen ledpanelen uitstekend tegen een stootje.
  7. Bij de productie van ledverlichting wordt geen gebruik gemaakt van zwavel. Ook is het nagenoeg geheel recyclebaar. Voor wie het milieu een warm hart toedraagt.
  8. Vooral in koude ruimtes neemt de lichtsterkte veel minder af dan bij tl-verlichting.
  9. Met led wordt er geen uv straling afgegeven. Dit scheelt verkleuring van producten of papieren.
  10. Doordat ledpanelen zo goed verlichten zijn er naar verhouding minder panelen nodig.

Led paneel rond

Ronde LED panelen worden ook wel LED downlighters genoemd. Er kan gekozen worden uit verschillende ledpanelen. Het ledpaneel rond geeft het kantoor of woning niet alleen een moderne uitstraling maar zorgt ook voor een significante kostenbesparing. Deze zijn uitstekend in te bouwen in verschillende typen plafonds. Uiteraard zijn deze energiezuinig en gaan erg lang mee.

Led paneel slim

Ook het led paneel slim is geschikt voor zowel woning, kantoor en bedrijfsruimten. Dit is een ultradun paneel met een strakke afwerking. Met de energieklasse A+ en een hoog aantal branduren is dit een juiste groene investering.

Kleuren en afmetingen

De ultradunne led panelen maken dat de omgeving een strakke en moderne uitstraling krijgen. Daardoor zijn ze toepasbaar binnen iedere ruimte en de ideale vervanging voor de tl-verlichting of andere verlichting. Er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar, waaronder een diameter van 75 mm tot een diameter van 225 mm. Vroeger bestond led uit het ongezellige blauw. Ook hierin is veel verandering en keus gekomen. 3000K staat voor de kleur van een halogeenlamp. 4000k staat voor een TL840 en 6000k voor wit, vergelijkbaar met een heldere blauwe hemel. Met ledpanelen wordt altijd een goede keus gemaakt, voor welke ruimte dit ook bedoeld is.

De lichtkleur 4000K is bijvoorbeeld geschikt als kantoorlicht:

led paneel
 


Aanmelden voor de nieuwste acties?

www.elektrohandelsprijzen.nl 9.2/10 gebaseerd op 344 reviews.