Gratis verzending v.a. 150,- Snelle levering Ruim assortiment Goede service Technische support

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

LED Verlichting LED Downlighters

LED Downlighters

Led downlighter

De juiste verlichting kiezen:

Ledverlichting staat voor energiezuinig. Daarnaast geeft ledverlichting ook nog eens een zee van licht en is daarmee de ideale vervanging voor de ouderwetse gloeilamp. In vergelijking met de halogeenlamp heeft de ledlamp ook nog eens een langere levensduur. De led downlighter is daarom een goede keus wanneer het gaat om een niet draaibare spot of directe verlichting. Niet alleen vanwege het lage stroomverbruik, maar ook de lage onderhoudskosten, lange levensduur, milieuvriendelijk en de betrouwbaarheid.

Bespaar tot 80 procent aan elektriciteit:

De ontwikkeling van de ledverlichting is snel gegaan en staat nog steeds niet stil. Dit heeft te maken met de vele voordelen die ledverlichting te bieden heeft. Met de led downlighter kan er tot 80 procent op de energiekosten bespaard worden. Niet alleen erg voordelig voor de beurs, maar ook nog eens beter voor het milieu. Besparen kan door gloeilampen en halogeenlampen direct te vervangen, ook wanneer ze het nog doen. Ledverlichting gaat wel tot 50.000 branduren mee en is mede daarom een goede investering voor de lange termijn. Aantrekkelijk voor zowel huishoudens, kantoren of bedrijfsruimten. Het is altijd het juiste moment om de huidige verlichting te vervangen voor de led downlighter.


De led downlighter:

Met de led downlighter kan een ruimte goed en direct verlicht worden. De downlighter doet denken aan de traditionele spot maar is niet draaibaar. De lichtbundel richt zich dan ook naar beneden toe en geeft zo een goede verlichting van de ruimte. Ideaal voor wie voldoende licht wil maar ook een strak en modern design zoekt. Deze worden veel in woonkamers en kantoorruimten toegepast, maar passen met betrekking tot hun verlichting en mooie design vrijwel overal.

Voorbeelden waar de LED downlighter toegepast kan worden:
  • woonkamer
  • kantoor
  • kantine
  • slaapkamer
  • hal of gang
  • kast
  • bedrijfshal
  • entree
  • winkel

Verschillende kleurintenties:

Er is een keus in de kleurintentie. Deze wordt aangeduid met een cijfer, gevolgd door een k. Zo staat 6000k staat voor daglicht dat vergelijkbaar is met een heldere blauwe hemel. 4000K kan vergeleken worden met een tl-verlichting 840 en is daarmee tevens een goede vervanging voor wie dit type licht zoekt. De 3000k led downlighter is vergelijkbaar met de halogeenlamp. Ook van belang is het wattage. Zo is er keus uit 6 watt, 12 watt, 16 watt, 18 watt, en 20 watt. Hoe hoger het wattage, hoe feller de lamp brandt. Het stroomverbruik ligt bij een hogere wattage ook wat hoger, maar is bij ledverlichting eigenlijk te verwaarlozen.


Altijd op de hoogte blijven?


Inschrijven